FriluftsRådet

Blå Flag

Kystlivredning

image

På mange strande i Danmark er der kystlivredning fra enten Team Bade, Nordkystens livredningstjeneste eller Trygfonden Kystlivredning. Det er med til at skabe trygge og rare rammer, når badegæsterne går i vandet. Nedenfor kan du se dem som er på Blå Flag strandene rundt omkring i Danmark og hvor de er aktive.
 
Trygfondens Kystlivredningstjeneste
TrygFonden Kystlivredning og Dansk Svømmeunion, samarbejder om at sætte fokus på badesikkerheden i Danmark. Idéen er at få kystlivreddere ud på de danske strande, og oplyse om badesikkerhed på en involverende måde.
Flere og flere bruger havet året rundt, og vandsport er et område i vækst. Der har aldrig været større grund til at sætte fokus på sikkerhed. TrygFondens Kystlivrednings rød- og hvidstribede livreddertårn, er med til at skabe tryghed på flere og flere strande landet over.
 
Se oversigt over Trygfonden Kystlivredning livreddertårne her
 
Kontakt
Hummeltoftevej 49
2830 Virum
Telefon: 45 26 08 00
Email: info@trygfonden.dk
trygfonden.dk


Den Nordsjællandske Kystlivredningstjeneste
Den Nordsjællandske Kystlivredningstjeneste (DNK), er Danmarks ældste kystlivredningstjeneste. Posterne ligger på nordkysten af Sjælland og strækker sig fra Espergærde syd for Helsingør til Hundested. Det er en strækning på ca. 60 kilometer.

Igen i år afholder Den Nordsjællandske Kystlivredning konceptet: "Ocean Rescue Camps", hvor børn og unge får lov at prøve kræfter med kystlivredning.

Se oversigt over Nordkystens Livredningstjeneste her

Kontakt
Livredningstjenesten
Skolegade 43
3200 Helsinge
Telefon: 51 37 66 01 (mandag til torsdag 8-15)
Email: jhmog@gribskov.dk
 http://livredningstjenesten.dk/

 
Kystlivredningstjenesten ved Team Bade
Tema Bade ønsker at skabe trygge og sikre forhold på strandene og i vandet, så badegæsterne får gode oplevelser på stranden og i vandet. Team Bade uddanner hvert år mellem 20-30 kvinder og mænd, til at varetage arbejdet som kystlivreddere på strandene i Københavns Kommune.
 
Kontakt                   
Mail: klr@teambade.dk
teambade.dk

  • Hovedsite
  • Blå Flag
  • Grønt Flag - Grøn Skole
  • Grønne Spirer
  • Grejbankerne
  • Danske Naturparker
  • CO2 neutralt website