FriluftsRådet

Blå Flag

Northsealiving - Thyborøn, Lemvig Kommune

image

NORTHSEALIVING Blå Flag Center i Thyborøn er et erhvervs- og oplevelsesområde, der igennem sjov, leg, læring og oplevelser giver et indblik i livet ved Nordsøen.

Med vind, vejr, sand og vand kan du hvordan Thyborøns landskab er i evig forandring - og hvorfor vi har lært at beskytte kysten. Thyborøns sandstrande og glitrende bølger indbyder til leg og tumlen. Nordsøkysten er en herlig legeplads. Men havet kræver respekt.

NORTHSEALIVING er en vifte af oplevelser, der bare venter på at blive foldet ud. Her er noget for enhver smag og for alle aldre. Her kan du lege med naturens elementer og gå på opdagelse i fortidens landvindinger.

Sommeren igennem inviterer NORTHSEALIVING Blå Flag Center dig med på guidede ture i området. Her vil lokale ildsjæle sørge for du får et indblik i naturen, livet ved - og med - havet, og måske får du en snak med nogle lokale undervejs. Alle ture stater fra Kystcentret Thyborøn, Kystcentervej i Thyborøn.

Beliggenhed
Thyborøn ligger på den jyske vestkyst. Her ligger havnen og byen på nordsiden af den smalle Harboøre-tange ud til den kanal, der forbinder Limfjorden med Nordsøen.

Med sin specielle geografiske placering midt i vandet og med sin fiskerihistorie er området anderledes end mange andre steder i Danmark. Byen og hele lokalområdet er afhængig af havnen, der både beskæftigelses¬mæssigt og arealmæssigt spiller en stor rolle. Der er en ro i Thyborøn som ingen an¬dre steder. På dage hvor det ikke blæser, er det nærmest meditativt at opholde sig i området.

BFC Northsea living

Om
Læs mere om NORTHSEALIVING Blå Flag Center og de oplevelser der venter dig i Thyborøn www.northsealiving.dk

  • Hovedsite
  • Blå Flag
  • Grønt Flag - Grøn Skole
  • Grønne Spirer
  • Grejbankerne
  • Danske Naturparker
  • CO2 neutralt website