FriluftsRådet

Blå Flag

Fjordhuset på Enø, Næstved kommune

image

Vi tilbyder aktiviteter både ved fjorden og på stranden, og der er masser af muligheder for at få hjælp, så du selv kan gå på oplevelse i den skønne natur. Du har mulighed for at låne udstyr så du f.eks. kan lave din egen fjordsafari eller låne en kano eller to så familien kan komme på oplevelse på den lavvandede fjord.

Vi har også en skøn naturlegeplads hvor børnene frit kan lege, og hvor du kan tage madpakken med, eller nyde en pølse ristet over bålet.

Har du et stort ønske om at prøve at sejle havkajak, er vores center lige noget for dig, da vi har mange forskellige kajakker til både børn og voksne, også kajakker hvor både mor, far og et barn sammen kan prøve. 
Blå Flag Centret er åbent alle hverdage i skoleferierne fra kl. 9.00 til 13.00.
Se alle aktiviteterne på: www.naturogfriluftscenter.dk
 
Beliggenhed

Blå Flag Centret i Karrebæksminde er beliggende direkte til Karrebæk Fjord på Enø, og tæt på områdets bedste badestrand.

Om Karrebæksminde
Karrebæksminde ligger på Sydsjælland, og er omgivet af et fantastisk naturområde der er præget af en spændende dobbeltkyst ,hvor fladvandede brakvands-laguner og inderfjorde adskilles fra Karrebæksminde Bugt af øer med aktive kystlinjer, morænebakker, odder og fed. Området omkring Dybsø og Karrebæk Fjorde har et rigt liv af havfugle, andefugle og vadefugle, en stor koloni af spættede sæler, og så er der en spændende verden med aborrer, ål, kutlinger og masser af krabber under vandoverfladen. Karrebæksminde er i sommerperioden et aktivt ferieområde som hvert år besøges af mange turister.  Der er rig mulighed for en aktiv ferie med spændende oplevelser uanset om man er til en tur i havkajak, en rolig dag på stranden, eller vil besøge de nærtliggende forlystelser. Området har flere store campingpladser, rigtig mange sommerhuse til udlejning, feriecenter og flere dejlige spisesteder lokalt ved havnen eller stranden.

  • Hovedsite
  • Blå Flag
  • Grønt Flag - Grøn Skole
  • Grønne Spirer
  • Grejbankerne
  • Danske Naturparker
  • CO2 neutralt website