FriluftsRådet

Blå Flag

Blå Flag Center Sønderborg, Sønderborg kommune

image

Blå Flag Center Sønderborg er et mobilt udstillings- og aktivitetscenter, som du kan finde i Sønderborg Lystbådehavn hver sommer.
Centret er bemandet med en biolog og udstyret med net, spande, waders, undervandskikkerter, udstillingsakvarier, et føle- og rørebassin, stereolupper og meget mere. Det er alt sammen gratis at benytte.

Blå Flag Center Sønderborg har i år pakket en bil med udstyr til at udforske hav og kyst og vi besøger Blå Flag badestrande og mange andre områder langs Sønderborg Kommunes kyster. Bilen er pakket med udstyr i form af waders, fiskenet, vandkikkert, krabbestænger og meget mere. Kom og vær med og få en anderledes og spændende oplevelse af kysten rundt om i din kommune.
Dato, tid og mødested finder du på dette link.
En af vores stationsledere (Rikke Nielsen eller Vivian Schultz) vil være til stede.

Kig forbi – og lån udstyr!
I stationens åbningstid er du velkommen til at kigge forbi og få en snak med stationslederen om biologi og havmiljø. Du kan også låne udstyr som waders, våddragt (børn), krabbefangerudstyr, net og vandkikkert, så du selv kan gå på opdagelse på det lave vand.
Kig ind i stationen og se udstillingsakvarierne med de fisk, dyr og planter, der findes i havet omkring os. Du kan også klappe en krabbe i vores udendørs føle- og rørebassin.
Vær opmærksom på, at stationen kan være aflåst i korte perioder, når personalet er ude i forbindelse med en aktivitet. Der foregår altid et eller andet på Blå Flag stationen, så kom og vær med. Blå Flag stationen finder du på Lystbådehavnen.
På www.sonderborgkommune.dk kan du følge med i aktivitetskalenderen, badevandstemperaturen, badevandskvaliteten og meget mere.

Åbningstider:
23. juni 2017 – og åben i ugerne 26-32.

 

 

  • Hovedsite
  • Blå Flag
  • Grønt Flag - Grøn Skole
  • Grønne Spirer
  • Grejbankerne
  • Danske Naturparker
  • CO2 neutralt website