FriluftsRådet

Blå Flag

Blå Flag Center Karrebæksminde, Næstved Kommune

Karrebæksminde

Blå Flag Center Karrebæksminde bliver drevet af Marineevent A/S i samarbejde med Næstved kommune. Her har du mulighed for at fordybe dig i den unikke lokale natur, samt få sjove oplevelser sammen med din familie.

Hver dag i skolernes sommerferie er der åbent fra kl. 10.00 til kl. 13.00, hvor man kan tilmelde sig nogle af de spændende muligheder. På vores egen Blå Flag bro i kanalen, har vi forskellige klappebassiner med eksempler på dyrelivet fra fjorden, du kan låne spand og fiskenet så du kan lave din egen fjordsafari, og så komme tilbage så vi kan snakke lidt om din fangst.

Hver dag kl. 11.30 har du mulighed for at tilmelde dig vores krabbevæddeløb. Du kan male på sten eller i en malebog hvor du bliver klog på baderegler, eller du kan hjælpe med at ryge fisk og muslinger. Enkelte weekender har du mulighed for at prøve at sejle havkajak eller prøve et ”Stand up paddle board” på det flade vand. Vi har tilknyttet Naturvejleder og frivillige der vil guide dig til spændende viden om vores natur og miljø. Nogle aktiviteter er gratis, og på andre opkræver vi et deltagergebyr. Ud over at være et spændende tilbud til de mange turister der gæster vores område, er vores Blå Flag Center også en naturbase for områdets skoler og institutioner.   

Beliggenhed:

Vores center ligger lige midt i det stemningsfyldte fiskermiljø ved kanalen, tæt på sejlklubben. Vi har fantastiske strande, beskyttede fjorde og skønne overdrev.                                                             

Så kom og få en oplevelse for hele familien.

Vores adressen er: Ved broen 17, 4736 Karrebæksminde. Vi har åbent alle hverdage i skoleferier fra kl. 10.00 til kl. 13.00, samt udvalgte weekender.

Følg os på hjemmesiden www.blaaflagcenter.dk eller på Facebook.

  • Hovedsite
  • Blå Flag
  • Grønt Flag - Grøn Skole
  • Grønne Spirer
  • Grejbankerne
  • Danske Naturparker
  • CO2 neutralt website